Stichting Kasih Bunda
tot steun van te Jakarta gevestigde stichting met een sociaal doel

Project garage

Naast het tehuis heeft Ronald een garage. Hij had verschillende auto's in onderhoud. Daarnaast werden er auto's gebracht voor reparaties. Tevens werden er auto's aangepast aan de vraag van de eigenaar. Auto's werden bijvoorbeeld verlengt, kregen een lux interieur of werden overgespoten in de  eigen verf-spuiterij.

Omdat ze geen opleiding hebben leren een aantal jongens bij Ronald in de garage hoe ze deze auto's kunnen onderhouden, repareren en verbouwen. Er wordt gekeken wat iemand goed kan. Zo zal de een meer bezig zijn met reparaties en de ander meer met uitdeuken of verven. Een van de jongens leerde hoe hij leiding moet geven in de garage.

Hierdoor hoopten Ronald en Sally dat deze jongens uiteindelijk zelf in hun onderhoud kunnen voorzien. Helaas is de garage nu gesloten door omstandigheden. Wel hebben verschillende jongens hun voordeel hier mee gehad. Een aantal zijn chauffeur bij een bedrijf. Door hun opleiding bij Ronald kunnen vaak zelf de auto onderhouden, repareren en uitdeuken.